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What if you have “the honor?”
     Question: A general understanding is that the current USGA guidance
is to play “ready golf” in stroke play, except when it creates a risk of
injury. Does that apply when players are teeing off, or is there a rule that
the player with the honor goes first?
    Answer: Rules 5.6b and 6.4b indeed encourage “ready golf” in stroke
play. This concept of playing out of turn safely and responsibly to save time
extends to anywhere on the course — start, middle and finish of holes. 
There is a caveat: Players should not play out of turn to gain an advantage
over another player. If the player who has the honor wants to play in order,
the other player(s) should respect that and do so.
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Club loses a long-time member . . .
   The Fairgrounds Golf Club, which tees it up early Saturday morning, lost
a valuable member Feb. 20 when Clay Wilson passed away at age 78.
 
   Clay, survived by his wife, Mary, and three children, garnered a number of
honors and awards with the club, which he joined in 1992.
 
    But one of the most notable was shooting the lowest senior round at
Fairgrounds, a 4-under-par 54, which included a double-bogey 5 on No. 9 !
His memorable effort included eight birdies.
 

It’s open, but there are rules . . .
    Our practice green, which we feel is the best in the area, recently
re-opened and golfers have been enjoying it more and more.
 
   To use it, we ask that you sign up in the pro first, and follow a few simple
regulations: Use only 5 balls at a time; limit your practice period to 30
minutes and no more than two golfers at a time .
 
   We also ask that you repair divot marks, rake the bunkers
and please confine your practice to chip shots to the green, which does
NOT include  hitting balls to our driving range. We would appreciate that.

https://golf.com/instruction/rules/

